Ken je het nog? De speeltjes die je vroeger bij de supermarkt kreeg of de poppen die iedereen wel leek te hebben. Elke periode heeft dan ook zijn eigen speelgoed waar iedereen helemaal dol op was. In dit artikel zullen we een aantal van deze spullen bespreken om weer herinneringen naar boven te halen. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder. 

Een trampoline

Een trampoline was dan ook altijd goed voor kinderen én dat is zeker nog steeds zo. Door een trampoline in de tuin te zetten zullen de kinderen vaker buiten spelen en ook nog eens actief bezig zijn. Dit is dan ook wel vele malen gezonder dan binnen achter de tablet zitten. Er zijn genoeg trampolines te koop zodat er ook in een kleinere tuin een trampoline past, bekijk hier de trampolines. Wanneer er dan ook vroeger iemand in je klas was met een trampoline in de tuin was het de vaste plek om de rest van de middag te besteden en je vermaakte je er volop.

Verzamelen

Ook werd er op het schoolplein volop geruild en verzameld. Hierbij zul je dan wel direct moeten denken aan Pokémon kaarten, maar onder de meiden was vooral Diddle erg populair. Misschien herken je het niet meer aan de naam, maar wanneer je de papiertjes, boekjes, etui’s, pennen etc. ervan ziet, komt het direct weer in je gedachten naar boven. Je wilde hier dan ook alles van hebben en verzamelen. Alles bewaarde je in een grote map en de verschillende papiertjes kon je dan natuurlijk ook weer ruilen met elkaar. 

Een spelcomputer

Bovendien wilde ook iedereen een spelcomputer en uiteindelijk zelfs een telefoon. Een spelcomputer was het dan ook helemaal en dit vroeg je dan ook zeker voor elke gelegenheid, zoals je verjaardag, Sinterklaas en kerstmis. Ook de verschillende spellen die voor de spelcomputer beschikbaar waren stonden op je verlanglijstje. 

 

Kortom, er waren verschillende dingen waar je als kind erg blij van werd. Dit zijn dan ook leuke cadeau ideeën voor je eigen kinderen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een modern kado te geven en een tafelvoetbal kopen. Pokémon kaarten zijn momenteel weer helemaal in en met een trampoline zit je altijd goed!