Ben je op zoek naar een baan? Dan wil je natuurlijk wel bij een leuk bedrijf aan de slag gaan met een baan die helemaal bij jou past. Daarnaast is het ook mooi meegenomen als de locatie van het bedrijf uniek is. Uiteindelijk wil je natuurlijk een baan voor een langere periode en dan kan het nog wel eens moeilijk zijn om de perfecte baan te vinden. In dit artikel bespreken we een aantal unieke locaties om aan de slag te gaan. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Werken op een vakantie resort

Wil je werken op een unieke locatie waar een sfeer van vakantie heerst? Dan is het werken op een vakantieresort iets voor jou. In Nederland zitten genoeg vakantieresorts waar je aan de slag kunt gaan, dus op deze manier zit er altijd wel een vakantieresort bij jou in de buurt. Hierin zijn er erg veel mogelijkheden en openstaande vacatures. Neem bijvoorbeeld een kijkje op de Europarcs vacatures om te zien welke vacatures er in jouw omgeving open staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een receptie medewerker, werknemer van de technische dienst of schoonmaak medewerker. 

Werken op een camping

Ook op een camping heb je continu een vakantiesfeer om je heen. Je bent natuurlijk aan het werk, maar in een positieve en vakantiesfeer is dit zoveel leuker om te doen. Er zijn dan ook genoeg mogelijkheden op een camping. Je kunt natuurlijk aan de slag gaan op kantoor of aan de receptie, maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden op een camping. Denk hierbij aan een animatieteam en groenvoorziening. Werken in een animatieteam is zeker iets voor jou als je het liefst de hele dag kinderen aan het vermaken bent. Of heb je juist een passie voor natuur? Dan kun je aan de slag gaan in het groenvoorziening team en de hele dag werken in en aan de natuur. Als je zoekt naar vacatures op de camping zijn er genoeg mogelijkheden, dus hier zit altijd wel iets voor jou bij.