waarom hij niet reageert op berichtje
Je hebt je crush een berichtje gestuurd, maar krijgt helemaal niets terug. Je zit er de hele tijd over te piekeren en bedankt allerlei wilde theorieën waarom hij niet reageert. Als dat het geval is, stop met jezelf gek maken! Want de kans is heel groot dat één van de onderstaande redenen de oorzaak is waarom hij niets terug stuurt.

 1. Jij zegt niets interessants

  Wellicht heb jij in zijn ogen niets interessants te zeggen. Dit hoeft uiteraard niet te beteken dat hij jou niet leuk vindt. Maar dat je klasgenote een groen topje aanheeft wat haar echt niet staat, vindt hij nu eenmaal niet zo boeiend.

 2. Hij heeft het te druk

  Er bestaan echt mensen die het zo druk hebben dat ze gewoon geen tijd hebben om iets terug te sturen. Het is dan ook geen tijd voor paniek, hij is gewoon ergens mee bezig.

 3. Hij vindt het niet nodig om iets te sturen

  Het kan zo zijn dat je vriend in het begin van jullie relatie veel berichtjes stuurde om jou voor zich te winnen. Omdat jullie nu al een echte relatie hebben, vindt hij het niet meer nodig om tientallen berichtjes per dag te sturen.

 4. Mannen focussen zich op één dingen tegelijk

  Jij kunt goed multitasken of zelfs alles even opzij zetten om iets terug te sturen, bij mannen is dat alleen niet het geval. Sommige mannen eten een pizza, kijken voetbal of drinken een biertje met hun vrienden en doen dan ook alleen dat ene ding.

 5. Hij weet niets om te zeggen

  Hoewel wij vrouwen het heerlijk vinden om een gesprek eeuwig voort te zetten, hebben veel mannen deze drang niet. Als hij niets te zeggen heeft, is het dan ook heel goed mogelijk dat hij gewoon niets stuurt.

 6. Hij heeft geen zin om berichtjes te sturen

  Jij kunt het leuk vinden om eindeloos berichtjes te sturen, maar misschien vindt hij het helemaal niet leuk om te doen. Hij kan ook gewoon slapen, even iets anders moeten doen of zijn telefoon kwijt zijn.

 7. Hij vindt jou niet leuk

  Uiteraard niet het antwoord dat je wilt horen, maar er is ook een kans dat hij jou niet leuk vindt. Of hij je nu wel of niet ziet zitten, probeer het een beetje los te laten en wacht niet eindeloos op een berichtje. Als hij je echt leuk vindt, laat hij dat vanzelf wel merken.

Foto: Unsplash