Geld bijbaan
Nieuwe schoenen, avondje stappen met je vriendinnen, op vakantie en een leuke date met je vriend. Al deze dingen kosten een hoop geld. Een bijbaantje is dan natuurlijk part of the deal.

Ik kan mijn eerste bijbaan als caissière bij een supermarkt nog goed herinneren. Hoewel het leuk verdiende, werd het werk op een gegeven moment wel eenzijdig. Nu ben ik erachter gekomen dat je bij Lidl afwisseld werk kan doen. Je bent hier namelijk caissière, vakkenvuller en magazijnmedewerker tegelijk. Deze afwisseling had mij toen waarschijnlijk veel meer aangesproken.

Pas jij bij Lidl? Doe de test!

Lidl heeft een leuk persoonlijkheidstestje online staan. Ik heb de test gedaan en volgens de test ben ik een teamspeler. Wat ben jij?

Heb je interesse in een bijbaan met de meeste afwisseling? Klik dan hier.

Foto: Puurchantal