verwerken ex nieuwe vriendin
Jij zit nog bij te komen van jullie breuk, maar je ex-vriend heeft alweer een nieuwe vriendin. Dat is extra pijnlijk als jullie nog maar kort uit elkaar zijn. Ga niet bij de pakken neerzitten en vind je weg om er overheen te komen.

 1. Eerlijk is eerlijk

  Hij heeft nu voor haar gekozen. Dan is het ook voor jou beter om niet met hem samen te zijn. Jij verdient iemand die om je geeft. Als hij zijn hart een haar verloren heeft, kun je maar beter vrijgezel zijn dan gevangene in een slechte relatie.

 2. Fijn voor haar

  Niemand is perfect. Je ex-vriend is dat dus ook niet. Jullie zijn niet zonder reden uit elkaar gegaan. Zij heeft nu te maken met zijn ochtendhumeur en zijn gameverslaving. Jij bent daar van af en je hoeft er geen traan om te laten.

 3. Geniet van de vrijheid

  Je bent hem geen verantwoording meer schuldig. Zij moet hem whatsappen waar ze is en tot hoe laat ze in de kroeg blijft hangen. Voor jou is dat verleden tijd. Als jij een weekje naar Spanje wil, dan doe je dat. Zij moeten rekening houden met elkaar.

 4. Meer tijd voor je vriendinnen

  Terwijl zij haar dagen bij hem doorbrengt, heb jij extra uren voor die lieve vriendinnen van je. Zij moet kiezen of ze haar tijd met haar vriend of met haar vriendinnen doorbrengt. Dat kan lastig zijn. Die meiden van jou worden met open armen ontvangen.

 5. Je goede kant

  Als jij een nieuwe vriend zou hebben, wil je ook dat het je gegund wordt. Probeer dus een beetje te begrijpen wat die twee in elkaar zien. Doe op z’n minst je best om te doen alsof. Dat siert je enorm. Jij bent ooit ook op hem gevallen.

 6. Alles op een rijtje

  Jullie breuk geeft je de kans om eens goed na te denken. Laat die twee het maar lekker uitzoeken samen. Jij gaat je eigen gang wel. Je hebt niks met die relatie te maken. Hou je er ook niet meer mee bezig en kijk naar de toekomst.

 7. Dag schoonfamilie

  Zijn tante is misschien wel om achter het belang te plakken. Zijn moeder bemoeit zich vast overal mee. Daar heb je nu geen last meer van en dat is geen straf. Zij mag voortaan zondags op de thee komen en aanschuiven bij het kerstdiner. Veel succes meid!

Foto: Courtney Carmody