Yasmin Verheijen Miss Universe
Zondag werd in Miami de Miss Universe 2014 verkiezing gehouden. Miss Nederland Yasmin Verheijen werd vierde bij de verkiezing.

Gister streden 90 missen uit de hele wereld om de Miss Universe 2014 titel. De finale werd gewonnen door Miss Colombia Gabriela Isler. De 22-jarige miss werd na de bikini, avondjurken en de vragenronde gekroond tot de mooiste vrouw ter wereld. De missen uit de Verenigde Staten en Oekraïne werden tweede en derde.

Miss Nederland ging er vandoor met de vierde plek. Yasmin Verheijen studeert binnenhuisarchitectuur en is ontzettend blij met haar prestatie. “Ik had dit echt nooit verwacht. Ik had vooraf geen verwachtingen. Ik dacht: ‘ik ga gewoon genieten’. Ik hoopte op de top vijftien en toen werd het top tien en daarna top vijf. Toen begon ik wel een beetje te shaken”, laat de 20-jarige miss weten.

Foto’s: Miss Universe