Win kaarten Two Night Stand
Heb je zin om samen met een vriendin naar een romantische komedie te gaan? De film Two Night Stand draait in de bioscoop en jij maakt nu kans op 2 kaarten en een leuke goodiebag.

Winactie

Meidenblog mag 4 x een Two Night Stand pakket weggeven, met daarin onder meer 2 kaarten voor de film en de DVD van Walk of Shame. Wil je kans maken op deze prijzen? Tag de persoon op Facebook die deze leuke goodiebag en kaartjes verdient. Je kunt meedoen t/m 19 december 2014

Two Night Stand

In Two Night Stand is Megan (Analeigh Tipton) klaar met haar studie, maar ze heeft geen baan en geen vriend. Op aandringen van haar huisgenoot gaat ze online daten. Ondanks al haar bedenkingen maakt Megan een afspraakje met Alec (Miles Teller).

De ochtend na haar allereerste one night stand wil Megan er zo snel mogelijk vandoor. Dan blijkt dat New York die nacht is ingesneeuwd en kan ze geen kant op. Megan moet nog een dag en een nacht doorbrengen met Alec en leert ze hem op een andere manier kennen.