Film Two Night Stand
Tijdens deze donkere en koude dagen gaat er niets boven het kijken van een leuke film samen met je vriendinnen. De nieuwe romantische komedie Two Night Stand is hiervoor perfect.

Megan (Analeigh Tipton) is klaar met haar studie, maar heeft geen baan en geen vriend. Op aandringen van haar huisgenote probeert ze internetdaten. Ondanks al haar bedenkingen gaat ze in op de uitnodiging van Alec (Miles Teller).

Na haar eerste one night stand wil Megan er tussenuit knijpen, maar dan blijkt dat New York die nacht is ingesneeuwd. Ze kan geen kant op en moet dan ook nog samen met Alec een dag en een nacht doorbrengen. Dit dwingt de twintigers om elkaar beter te leren kennen dan ooit de bedoeling was.

Trailer Two Night Stand

De film Two Night Stand draait vanaf 11 december in de bioscoop.