Vloer studentenhuis ingestort
In het Gelderse Ede is een feestje in een studentenhuis met een enorme knal geëindigd. De vloer van de woning stortte namelijk in.

In een studentenhuis aan de Notaris Fischerstraat in Ede was gisteravond een feestje. Ongeveer 20 mensen stonden op de eerste verdieping te dansen en te springen. De houten vloer kon dat alleen niet aan en stortte in. De studenten vielen naar benden, door een gat van zo’n 25 vierkante meter, en kwamen in de ijssalon onder de woning terecht.

Volgens Omroep Gelderland raakte bij de val 4 mensen gewond. 3 van hen konden ter plaatse behandeld worden en 1 student is met een gebroken pols naar het zieken huis gebracht. Ook moest een deel van de bewoners afgelopen nacht ergens anders slapen omdat het studentenhuis nog niet veilig was.

Foto: Google Streetview