Selena Gomez The Heart Wants What It Wants
In haar nieuwe nummer The Heart Wants What It Wants zingt Selena Gomez over Justin Bieber. In de bijbehorende videoclip doet de zangers een boekje open over hun relatie.

Selena Gomez heeft absoluut geen eenvoudig liefdesleven. Dan is het weer aan met Justin Bieber en even later is hij alweer haar ex. In The Heart Wants What It zingt ze over hun lastige liefde. In de videoclip heeft ze het over bedrog en is te zien hoe ze in tranen uitbarst.

In een interview met Ryan Seacrest heeft Selena laten weten dat zij en Justin al een tijdje geen relatie meer hebben. Toch zegt ze ook altijd van hem te blijven houden en verdrietig te zijn als hij dat ook is. Volgens de zangers heeft Justin de clip gezien. Hij zou het nummer “heel moeilijk” maar ook “heel mooi” hebben gevonden.