Hardwell dj 2014
DJ Hardwell is uitgeroepen tot de beste dj ter wereld van 2014. De Nederlander mocht de award voor de 2de keer op rij in ontvangst nemen.

Tijdens het Amsterdam Dance Event is Hardwell uitgeroepen tot de beste dj ter wereld van 2014. De 26-jarige dj uit Breda wordt in de DJ MAG Top 100 gevolgd door de Belgische broers Dimitri Vegas & Like Mike. De top 3 wordt compleet gemaakt door Armin van Buuren.

De snelste stijger in de ranglijst is Martin Garrix uit Amstelveen. Hij ging van positie 40 naar de 4de plek. Iets anders waar we trots op mogen zijn is dat de helft van de top 10 bestaat uit Nederlandse dj’s.

Top 10 beste dj’s ter wereld 2014

  1. Hardwell
  2. Dimitri Vegas & Like Mike
  3. Armin van Buuren
  4. Martin Garrix
  5. Tiësto
  6. Avicii
  7. David Guetta
  8. Nicky Romero
  9. Skrillex
  10. Steve Aoki

Foto via PRPhotos