HM Rotterdam open
Op 17 oktober gaat de grootste H&M van Europa open. Voor deze enorme winkel hoef je niet naar Parijs, Londen of Milaan en zelfs niet naar Amsterdam, maar naar Rotterdam.

H&M opent de deuren van haar nieuwe flagship winkel in Rotterdam op vrijdag 17 oktober. Het filiaal in de Koopgoot is de afgelopen maanden uitgebreid naar 4.500 vierkante meter. Hierdoor is het op dit moment de grootste H&M van Europa en één van de grootste vestigingen ter wereld.

De winkel telt 3 etages en verkoopt als eerste H&M in Nederland alle collecties. Dat komt neer op ongeveer 300.000 kledingstukken voor zowel dames, heren, jongeren als kinderen. Het assortiment bestaat uit mode, accessoires, limited edition collecties en home artikelen. Verder heeft de winkel de grootste schoenen- en sportafdeling van ons land.