Ariana Grande lijst eisen
Ariana Grande is niet de aller-makkelijkste. De zangers heeft tijdens interviews en fotoshoots dan ook een lange lijst met eisen waaraan anderen zich moeten houden.

Wie wil samenwerken met Ariana Grande krijgt een aardige waslijst aan eisen. Dat je je daar maar beter aan kunt houden ondervond het Australische blad mX tijdens een fotoshoot. De 21-jarige zangers bekeek na elke pose de foto’s en wilde dat de kiekjes waar ze niet blij mee was verwijderd werden. Op een gegeven moment liep ze kwaad weg en eiste haar vertegenwoordiger dat de fotograaf alle foto’s verwijderde. Toen hij dit weigerde zouden de beveiligers van Ariana hem bedreigd hebben.

Hieronder vind je de eisen die Ariana stelt tijdens interviews en fotoshoots. Sommige eisen zijn begrijpelijk, maar andere gaan een beetje ver. Over de volgende ontwerpen mogen geen vragen worden gesteld:

  • Relaties/dates/ex-vriendjes
  • Mariah Carey: omdat ze daar vaak mee wordt vergeleken
  • Sam & Cat/Jennette McCurdy: Ariana speelde met Jennette in de serie Sam & Cat
  • Samenwerking met Justin Bieber
  • Haar overleden opa
  • Tijdens een fotoshoot mag geen natuurlijk licht worden gebruikt
  • Foto’s mogen alleen van de linkerkant van haar gezicht worden genomen

Foto via PRPhotos