Hi-PrePay
Raak jij ook in paniek als je even niet kunt Whatsappen, Instagrammen of Facebooken omdat je geen mobiele internet hebt of je internetbundel op is? Je bent niet de enige, want het is een vervelend probleem dat bij veel jongeren voorkomt.

Uit onderzoek van Nielsen is gebleken dat 59 procent van de jongeren tussen 16 en 24 jaar niet kan leven zonder mobiel internet. 36 procent zegt zelfs niet langer dan 20 minuten te kunnen zonder even hun telefoon te checken. Echter de grootste frustratie zijn de kosten. Niemand heeft zin om 30, 40 of 50 euro per maand te betalen. Maar laten we eerlijk zijn, continu op zoek naar gratis Wifi is óók geen pretje. Daarom hebben we een belangrijke tip om het meeste uit je mobiel internet te halen.

Neem een onbeperkte bundel

Hi PrePay heeft hier wat op gevonden namelijk: de Onbeperkt Online bundel.Hiermee heb je namelijk al voor 7,50 euro 31 dagen lang onbeperkt internet. En onbeperkt is echt onbeperkt. Met je prepaid kaart kun je weer lekker social actief zijn. Instagrammen, Whatsappen, e-mailen, foto’s versturen of wat je ook maar wilt zonder je zorgen te maken over de kosten want na 31 dagen loopt de bundel vanzelf af. En je bepaalt daarna zelf of je em weer aanzet. Easy!

Wil je weten wat een onbeperkte bundel van Hi inhoudt? Klik dan hier.