Ariana Grande Big Sean
Het lijkt erop dat Ariana Grande een nieuwe liefde heeft gevonden. Ze zou aan het daten zijn met rapper Big Sean.

Ariana Grande en Big Sean zijn al langer vrienden en werkten ook samen aan een aantal nummers van de zangers. Het stel werd onlangs gespot in een bioscoop in Los Angeles. Ze zouden hebben gezoend en voor het einde van de film zijn vertrokken. Volgens een insider zijn ze druk aan het daten en bloeit er iets moois op. “Ze trekken de laatste tijd meer met elkaar op en zijn erg close geworden. Het gaat goed met beiden”, vertelt een bron aan E! Online.

Zowel Ariana als Big Sean beëindigden pas hun relatie. De zangers maakte het uit met Jai Brooks, die er niet voor haar was toen haar opa overleed. Big Sean zegde afgelopen april zijn huwelijk af met Glee actrice Naya Rivera. Naya trouwde vorige maand in het geheim met acteur Ryan Dorsey.

Foto’s via PRPhotos