Ariana Grande is vrijgezel
De liefde tussen Ariana Grande en Jai Brooks lijkt voorbij. De 21-jarige zangers zou namelijk weer vrijgezel zijn.

Eerder dit jaar besloten Ariana Grande en de Australische Jai Brooks om hun relatie voor de 2de maal een kans te geven, maar het stel is inmiddels weer uit elkaar. Ariana zou het uit hebben gemaakt omdat haar vriendje het liet afweten toen haar opa vorige maand overleed. “Iedereen was er voor haar en mensen vlogen naar Florida om bij haar te zijn, maar Jai deed dat niet. Ariana had het gevoel dat hij er had moeten zijn”, laat een bron weten aan E! News.

Via Twitter leek Ariana ook al duidelijk te maken dat ze weer vrijgezel is. “Juli was pijnlijk om meerdere redenen, maar van alle persoonlijke verliezen die ik vorige maand heb geleden is het enige dat er echt toe doet het verlies van mijn opa, een echte heer. Ik wil iedereen die er voor me was toen ik ze nodig had bedanken, want degenen die er niet waren hebben mijn hart gebroken”, schreef ze.

Foto via PRPhotos