Robert Pattinson depressie
Robert Pattinson heeft toegegeven dat hij last heeft van een depressie. De Twilight acteur heeft laten weten dat hij vaak kampt met allerlei angsten.

Robert Pattinson heeft aan de Daily Telegraph verteld dat zijn leven vele pieken en dalen kent. Hij strijd dan ook voortdurend tegen een depressie, maar volgens hem duurt zijn depressie nooit heel lang. De acteur wil niet in therapie voor zijn angsten, omdat hij alleen al bang wordt als hij eraan denkt.

Robert ontwikkelde zijn angsten toen hij opeens wereldberoemd werd met Twilight. “Mijn leven veranderde en ik kon niet meer zomaar over straat. Een jaar geleden heb ik dit leren accepteren. Ik kan me niet eens meer herinneren hoe mijn leven was voordat ik bekend werd. Dat maakt het makkelijker om ermee om te gaan”, laat hij weten.

Foto via PRPhotos