Peaches Geldof dood overdosis
In april werd Peaches Geldof dood aangetroffen. Uit onderzoek is inmiddels gebleken dat ze overleden is aan een overdosis heroïne.

Na onderzoek is gebleken dat de 25-jarige Peaches Geldof is gestorven aan een overdosis heroïne. Volgens de BBC werd in haar lichaam 6,9 gram heroïne en andere stoffen, zoals codeïne en methadon, gevonden. Ook had Peaches op haar ellebogen en duimen sporen van injectienaalden. Daarnaast vond de politie in haar woning druggerelateerde spullen, zoals spuiten en verbrande lepels.

Peaches was al lange tijd verslaafd aan drug. Hoewel bekend was dat heroïne een rol had gespeeld bij haar dood, was het nog niet duidelijk dat een overdosis de oorzaak was. Volgens haar man, Tom Cohen, was zijn vrouw in februari nadat ze een paar maanden gestopt was weer begonnen met heroïne.

Foto via PRPhotos