Lea Michele gigolo
Het lijkt erop dat Lea Michele een nieuwe liefde heeft gevonden. De actrice zou verliefd zijn op een gigolo.

Ongeveer één jaar na de dood van haar vriend Cory Monteith heeft Lea Michele weer een nieuwe liefde in haar leven. Ze zou haar hart hebben verloren aan Matthew Paetz, die werkt als gigolo. Volgens TMZ is de het stel al een paar maanden aan het daten, maar Lea zou het geheim willen houden omdat ze zich schaamt voor zijn beroep.

Matthew Paetz werkt voor het bedrijf Cowboys4Angels. Op de website staat dat hij een masseur, levenscoach en datingexpert is die 350 dollar per uur, 6.000 dollar per weekend en 17.500 dollar per week vraagt. Zijn profiel is een tijdje geleden wel van de site verdwenen. Dus waarschijnlijk heeft Lea haar gigolo voorlopig voor zichzelf.

Foto via PRPhotos