Modetrends zomer 2014
De zomer komt er weer aan en dat betekent dat het tijd is om je kledingkast in orde te maken. Met de onderstaande 12 modetrends voor zomer 2014 gaat dat zeker lukken.

Pastels

Modetrends zomer 2014 pastels
Dit seizoen mag je jezelf hullen in zoete pastels. Tijdens de grote modeweken kwamen heel veel zoete snoepjeskleuren zoals mintgroen, poederroze, botergeel en babyblauw voorbij.

Crop tops

Modetrends zomer 2014 crop tops
Als het aan de ontwerpers ligt zet je jouw buik in de spotlights met een crop top. Deze behatops zijn er in kant, versierd met prints, strak gesneden, strapless en met spaghettibandjes.

Woorden

Modetrends zomer 2014 woorden
Het is tijd om modieus statement te maken met woorden. Naast woorden worden truien, rokjes, topjes en jurken ook bezet met nummers, letters en logo’s.

Metallics

Modetrends zomer 2014 metallics
Metallics behoren ook tot de modetrends voor zomer 2014. Zilver, glanzend gifgroen, goud en stralend bordeauxrood zorgen voor de nodige schittering.

Bloemenprints

Modetrends zomer 2014 bloemenprints
Ook dit seizoen kun je niet om de bloemenprints heen. Pastelkleurige bloesem en sportieve bloementuinen komen tot leven door 3-D applicaties, borduursels en schilderachtige bloemen.

Kunstzinnige prints

Modetrends zomer 2014 kunstzinnige prints
Ontwerpers zijn massaal aan de slag gegaan met popart, grafische dessins, expressionisme en penseelstreken. Het resultaat zijn kunstzinnige prints variërend van verfstrepen tot portretten.

Roze

Modetrends zomer 2014 roze
Roze is zonder twijfel de modekleur van deze zomer. Je kunt kiezen uit pastelroze, neon, blush, magenta en alles daartussenin.

Sport

Modetrends zomer 2014 sport
Het is tijd om je van je sportieve kant te laten zien. Want sport invloeden uitgevoerd in een luxe jasje behoren ook tot de modetrends voor zomer 2014.

Etnisch

Modetrends zomer 2014 etnisch
Verschillende designers nemen ons dit seizoen mee naar verre streken en dat zorgt voor etnische creaties. Denk hierbij aan felle kleuren, invloeden van stammen en wereldprints.

Versiersels

Modetrends zomer 2014 versiersels
Een hele rits designers liet hun oog vallen op versiersels. Pailletten, borduursels, kristallen en hightech applicaties sieren dan ook heel wat outfits.

Doorzichtig

Modetrends zomer 2014 doorzichtig
De laatste modetrend voor zomer 2014 zijn doorzichtige stoffen. Kortom, het is tijd om een spel te spellen met verhullen en onthullen.

Foto’s via Style