Peaches Geldof door jaren heen
Gisteren is Peaches Geldof onverwachts overleden. Hieronder staat een terugblik op het veel te korte leven van de 25-jarige socialite.

Op 13 maart 1989 werd Peaches Geldof geboren in Londen. Ze is de dochter van zanger Bob Geldof en presentatrice Paula Yates, die in 2000 overleed aan een overdosis drugs. Peaches stond al van kinds af aan in de schijnwerpers. Zo kreeg ze in 2004 haar eigen column in de Elle Girl en maakte ze verschillende programma’s over haar leven. Verder werkten ze als model, presentatrice en hield ze van feesten en mooie kleding.

Op 18-jarige leeftijd verliet Peaches Geldof haar ouderlijk huis en ging ze op zichzelf wonen in Londen. In 2008 trouwde ze met Max Drummey, met wie ze naar New York verhuisde. Hun huwelijk stranden in 2011, maar in 2012 trouwde Peaches met Thomas Cohen. Samen kregen ze op 21 april 2012 hun zoontje Astala en op 24 april 2013 werd hun zoontje Phaedra geboren.

Peaches Geldof overleed op maandag 7 april in haar huis in het Engelse Wrotham. Over haar doodsoorzaak is nog niets bekend. Hieronder vind je een aantal foto’s van Peaches door de jaren heen.

Foto’s via PRPhotos