Kristen Stewart Robert Pattinson open relatie
De knipperlichtrelatie van Kristen Stewart en Robert Pattinson heeft weer een nieuw hoofdstuk bereikt. Het stel zou namelijk een open relatie hebben.

Volgens een bron zijn Kristen Stewart en Robert Pattinson weer aan het daten. De Twilight sterren zouden alleen wel gekozen hebben voor een open relatie. “Rob en Kristen praten voortdurend en hebben nog steeds romantische afspraakjes, maar het is niet exclusief. Je kunt het een open relatie noemen. Ze houden veel van elkaar, maar er zijn geen regels,” laat een insider weten aan HollywoodLife.

Ondanks dat Kristen en Robert niet exclusief zijn, zou de acteur niet constant achter de vrouwen aan zitten. De ingewijde zegt dat dat niet zijn stijl is. Robert zou liever iets drinken met vrienden, dan vrouwen versieren.

Foto via PRPhots