Miley Cyrus vak universiteit
Wie ooit beweerd heeft dat leren niet leuk was, zag deze vast niet aankomen. Miley Cyrus is nu een vak op de universiteit dat je kunt volgen.

Na Beyonce heeft ook Miley Cyrus het schopt tot een universitair vak. Skidmore College, een liberal arts school in New York, organiseert deze zomer de cursus: De Sociologie van Miley Cyrus: Ras, Klasse, Gender & Media. De lessen worden gegeven door sociologie professor Carolyn Chernoff, die op het idee kwam nadat ze Miley uitgebreid zag twerken.

Miley Cyrus universiteit

In de lessen wordt bestudeerd hoe Miley Cyrus zich heeft ontwikkeld van Disney prinses tot wereldberoemde twerker. Volgens de syllabus van de cursus ligt de focus op afkomst, sociale klasse, geslacht, seksuele voorkeur en de media. Naast Miley wordt er ook een uitsapje gemaakt naar andere Disney sterren zoals Justin Timberlake en Britney Spears.

Foto’s via PRPhotos en Twitter