jongen laat bon McDonalds arm tatoeeren
Van je vrienden moet je het maar hebben! Want dankzij zijn vrienden loopt een 18-jarige jongen nu rond met een tatoeage van een McDonald’s bon op zijn arm.

De vrienden van Stian Ytterdahl, uit Lørenskog in Noorwegen, vonden dat de jongen te veel bezig was met meisjes en hiervoor moest hij gestraft worden. De jongen kon kiezen uit 2 opties: een Barbiepop op zijn bil laten tatoeëren of de bon van een bestelling die ze bij de McDonald’s hadden gegeten. Stian koos voor de bon en deze werd op zijn onderarm getatoeëerd.

Volgens het personeel van de tattooshop is dit de vreemdste tatoeage die ze ooit hebben gezet. Toch zagen ze zelf ook wel iets in de actie, want ze vroegen Stian om ook de bon van het zetten van de tatoeage op zijn lichaam te laten tatoeëren. Ook daar was de jongen wel voor te porren, de afspraak staat inmiddels gepland voor aankomende maandag.

McDonalds tatoeage
Overigens heeft Stian geen spijt van zijn tatoeage. “Ik ben nu een levend reclamebord. Ik vind dit allemaal heel grappig, maar ik weet niet hoe grappig ik het nog vind als ik 50 of 60 jaar ben. Het is mijn eigen keuze geweest,” vertelt hij aan de krant Romereskes Blad.