Miley Cyrus zoent meisje concert
Na de kus met Katy Perry heeft Miley Cyrus de smaak goed te pakken! Ditmaal heeft de zangers tijdens haar concert een meisje dat in het publiek stond gezoend.

Voor haar Bangerz Tour gaf Miley Cyrus onlangs een optreden in Las Vegas. Tijdens de show nam ze de tijd om uitgebreid te zoenen met een meisje uit het publiek. Na de zoen veegde Miley direct haar mond af, alsof de tongzoen een beetje vies was. Toch bleek dat niet het geval te zijn. “Je zwarte lippenstift zat helemaal over mijn gezicht. Bedankt dat je naar mijn show bent gekomen, mysterieuze babe,” liet de zangers via Twitter weten.

Miley Cyrus is op dit moment op pad met haar Bangerz Tour en krijgt in bijna elke stad klachten over haar show. Zo was er veel te doen over het zogenaamd oraal bevredigen van Bill Clinton en haar zoen met Katy Perry. Zelf zegt Miley zich helemaal niets aan te trekken van alle ophef. Ik ben dan ook heel benieuwd wat ze op 2 mei gaat uithalen tijdens haar concert in Amsterdam.

[jwplayer player=”1″ mediaid=”47495″]