You re Mine Lea Michele
De nieuwe single You’re Mine van Lea Michele is uit. Het nummer is een eerbetoon aan haar overleden vriend Cory Monteith.

Na een verschrikkelijke tijd werkt Lea Michele nu heel hard aan haar carrière. Na haar eerste single Cannonball heeft ze ook het nummer You’re Mine uitgebracht. Het emotionele lied is voor haar vriend Cory Monteith, die afgelopen juli overleed aan een drugsoverdosis. Via Twitter liet Lea Michele weten blij te zijn met het resultaat: “Mijn nieuwste nummer You’re Mine is mijn favoriete liedje op Louder. Het is zo speciaal voor mij en de tekst ligt zeer dicht bij mijn hart.”

Volgens Lea Michele was het ook Cory Monteith die haar de kracht gaf om te starten met een solocarrière. “Ik voel nog steeds de intense liefde die Cory en ik delen en het geeft me kracht. Op één of andere manier weet ik dat hij me volgt, dus alles wat ik nu doe, doe ik niet alleen voor mezelf, maar ook voor hem,” vertelt ze aan Teen Vogue.

[jwplayer player=”1″ mediaid=”47189″]

Foto via PRPhotos