Selena Gomez kliniek emotionele problemen
Afgelopen december maakte Selena Gomez bekend dat ze haar tour cancelde om rust te kunnen nemen. Nu is naar buiten gekomen dat de zangers hierna in een kliniek heeft gezeten voor emotionele problemen.

Selena Gomez heeft begin januari 2 weken lang in een kliniek in Arizona in de Verenigde Staten gezeten. Ze zou daar zijn behandeld voor emotionele problemen. Selena zou de afgelopen tijd een beetje de weg zijn krijtgeraakt, waardoor haar ouders en vrienden haar hebben aangemoedigd om naar de kliniek te gaan. De woordvoerder van de zangeres heeft bevestigd dat zich vrijwillig heeft laten opnemen en liet ook weten dat Selena niet voor alcohol- of drugsmisbruik werd behandeld.

Het zou inmiddels alweer een stuk beter gaan met Selena Gomez. “Selena heeft de afgelopen 6 jaar non-stop gewerkt. Ze was uitgeput en slim genoeg om te begrijpen dat ze de controle over haar leven terug moest nemen. Ze moest weg van alle mensen die een slechte invloed op haar hadden,” laat een bron weten aan Radar online.

Foto via PRPhotos