Justin Bieber geeft zichzelf aan bij politie
Justin Bieber heeft zichzelf aangegeven bij de politie in Toronto. De zanger wordt ervan veracht een chauffeur van een limousine te hebben mishandeld.

De politie van Toronto heeft bekend gemaakt dat Justin Bieber zichzelf gister heeft aangegeven. Hij wordt verdacht van het mishandelen van een limousine-chauffeur. Op 29 december zou hij samen met zijn entourage zijn opgepikt door de man. Tijdens de rit ontstond er een woordenwisseling en zou de chauffeur zijn mishandeld. Justin moet voor deze zaak op 10 maart voor de rechter verschijnen.

Daarnaast moet hij zich ook op 14 februari bij de rechter melden. Dan moet hij zich verantwoorden voor straatracen en rijden onder invloed in Miami. Omdat de Canadese zanger de laatste tijd wel erg veel in aanraking komt met de politie, zijn mensen in de Verenigde Staten gestart met een handtekeningenactie om zijn verblijfsvergunning in te trekken. Deze is in een week tijd al meer dan 150.000 keer getekend.

[jwplayer player=”1″ mediaid=”47085″]

Foto via PRPhotos