Britt Ymke Aan De Bak In Blanes
Na Take Me Out, Echte Meisjes in de Jungle, Waar Rook Is… Zijn Britt & Ymke en een nog een aantal andere programma’s hebben Britt & Ymke weer een realityserie te pakken. Ditmaal komen de meiden met Britt & Ymke Aan De Bak In Blanes.

In Britt & Ymke Aan De Bak In Blanes gaat het duo 3 weken lang naar een jongerencamping in de Spaanse badplaats Blanes. Allebei zijn ze nooit op een zon, zuipen en feestvakantie geweest waardoor ze dit nu gaan inhalen. Britt & Ymke zijn alleen een beetje te oud hiervoor en daarom gaan ze niet als vakantiegangers, maar als reisleidsters.

Problemen voor Britt & Ymke in Aan De Bak In Blanes

De meiden zouden zich behoorlijk hebben verkeken op dit avontuur. Zo vindt Britt het doodeng in de tent en wil ze haar bedrijfsoutfit niet aantrekken. Ymke ziet het al heel snel niet meer zitten en raakt in paniek als ze beseft dat ze de komende weken vastzit aan de drukte en feestgedruis van de camping.

Britt & Ymke Aan De Bak In Blanes is vanaf vanavond, dinsdag 7 januari, om 21.30 uur te zien op RTL 5. Ik ben wel benieuwd naar het nieuwe programma van het duo. Want dit kan weleens hun laatste klus kunnen zijn. Het contract van de meiden is namelijk niet verlengd, maar als de serie aanslaat kan er een nieuw project komen.