Albums uitkomen 2014
We gaan het nieuwe jaar weer fris tegemoet. Want op de planning staan heel wat nieuwe albums die in 2014 gaan uitkomen.

Er zijn een aantal artiesten die keihard terug gaan komen in 2014. Wat dacht je van Adele, No Doubt, Mariah Carey, Hilary Duff en Lindsay Lohan?! Verder komt er een nieuw album van Lea Michele, Ariana Grande, Ashanti, Kylie Minogue, Christina Perri, Lily Allen, Emeli Sandé, Chris Brown en Lana del Rey. Van Christina Aguilera zijn we nog niet zeker of ze met een nieuw album komt, maar stiekem hopen we er wel op na haar hit Say Something. Rihanna gaat het heel anders doen dan voorgaande jaren. Ze brengt normaal één album per jaar uit, maar wil dit jaar twee albums uitbrengen.

Ik zeg houd Meidenblog goed in de gaten voor de nieuwste album releases en vergeet vooral niet te sparen!

Foto’s via PRPhotos