Vrouw ziet eruit als Lady Gaga
Na de man die 70.000 euro uitgaf om eruit te zien als Justin Bieber is er nu ook een vrouw die eruitziet als Lady Gaga. Donna Marie Trego gaf bijna 85.000 euro uit om dit te bereiken.

De 38-jarige Donna Marie Trego uit Cardiff in Wales werkt als Lady Gaga lookalike. In 2010 begon ze met haar act toen er een speciale avond georganiseerd werd in de bar waar ze werkte. Inmiddels reist ze de hele wereld rond als lookalike en heeft ze volgens de Daily Star al 85.000 euro uitgegeven om eruit te zien als Lady Gaga.

Voor haar eerste optreden had Donna Marie Trego 6 outfits, die ze bijna allemaal zelf had gemaakt. Nu bestaat haar garderobe uit 40 extravagante outfits. “Er zijn heel wat lookalikes van Lady Gaga en de concurrentie is groot. Alles wat ik verdien, investeer ik weer in mijn act. Het lijkt gek, maar als ik evenveel had uitgegeven aan een andere carrière had niemand dit zo vreemd gevonden. Toen ik eraan begon, had ik niet gedacht dat het zo gek zou worden,” laat Donna weten.