Selena Gomez zegt tour af
Vette pech voor de fans van Selena Gomez! De zangers heeft haar tour voor volgend jaar afgezegd.

Selena Gomez heeft haar tour door Australië afgezegd. De tour zou beginnen op 1 februari en er stonden 5 concerten in het land gepland. Selena zegde haar concerten af omdat ze tijd voor zichzelf nodig heeft. “Mijn fans zijn heel belangrijk voor me en ik zou ze nooit willen teleurstellen. Maar het is me duidelijk geworden dat na al die jaren had werken, ik eerst aan mezelf moet werken zodat ik een beter persoon kan zijn,” laat ze weten aan People.

Wat er precies met Selena Gomez aan de hand is, is niet duidelijk. Volgens een bron is er in ieder geval geen sprake van persoonlijke problemen. Overigens is Selena niet de enige die vrij neemt. Haar ex Justin Bieber last ook een pauze in.

Foto via PRPhotos