Justin Bieber vindt zichzelf seksgod
Dat Justin Bieber een hoge eigendunk heeft is geen geheim. De zanger vergelijkt zichzelf inmiddels met god, maar dan wel met een seksgod.

Het woordenboek krijgt er binnenkort misschien wel een woord bij. Want als Justin Bieber met een meisje naar bed wil, gebruikt hij de zin: “Do you want to get Biebered?” Hij zou deze versiertruc onlangs nog hebben toegepast tijdens een wild feestje in zijn huis in Californië. Hiervoor nodigde de zanger maar liefst 20 strippers uit.

Volgens verschillende bronnen ziet Justin Bieber zichzelf echt als een seksgod. “Zijn vrienden vinden het hilarisch, maar zelf is Justin bloedserieus. Hij vindt zichzelf fantastisch tussen de lakens. Meisjes zouden zich zelfs vereerd moeten voelen als ze hem naar bed mogen,” laat een insider weten aan Star Magazine.

Foto via PRPhotos