Jesse Mccartney EP album
Jesse Mccartney is terug met een totaal nieuw EP album. We kennen hem allemaal nog wel van zijn hits Beautiful Soul en Leavin en van de serie Summerland.

Jesse Mccartney was oorspronkelijke de eerste Justin Bieber en vele vragen zich nog steeds af waarom hij niet hetzelfde succes heeft gekregen. Aan zijn looks en muziek zal het niet gelegen hebben. Na een aantal jaren rust is Jesse nu terug om daar een stokje voor te steken.

Het nieuwe EP album bestaat uit twee delen. Jesse Mccartney brengt nu het eerste deel uit In Technicolor Part 1. Er staan wat lekkere nummers op. Naast zijn nieuwe single Back Together staan er nog drie nummers op die je doen denken aan Justin Timberlake, Michael Jackson en het Bruno Mars feeling. Na deze EP komt er in de zomer van 2014 een tweede deel uit met nieuwe nummers.

[jwplayer player=”1″ mediaid=”46561″]