Victorias Secret modellen Taylor Swift
Tijdens de Victoria’s Secret show 2013 trad Taylor Swift op. De modellen van het merk vonden dit zo geslaagd dat ze besloten om de zangers na te doen.

Naast sexy over de catwalk lopen hebben de modellen van Victoria’s Secret nog veel meer in hun mars. Ditmaal besloten de angels om een potje te gaan playbacken. Doutzen Kroes, Lindsay Ellingson, Adriana Lima, Lily Aldridge, Lindsay Ellingson, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel en Alessandra Ambrosio grepen naar de microfoon om het nummer I Knew You Were Trouble van Taylor Swift na te doen.

Hoewel het optreden van Taylor Swift Tijdens de Victoria’s Secret show 2013 een succes was, dachten niet alle modellen van het merk daar zo over. Jessica Hart liet weten dat ze de zangeres niet bij het merk vond passen. Het gerucht gaat dat het model door deze uitspraak aan de kant is gezet door Victoria’s Secret. De onderstaande video zou dan ook een goedmakertje kunnen zijn, om Taylor te laten weten dat de ander modellen wel dol op haar zijn.

[jwplayer player=”1″ mediaid=”46514″]

Foto’s via PRPhotos