Marly van der Velden in Playboy
Afgelopen oktober werd onthuld dat Marly van der Velden zou schitteren in het kerstnummer van Playboy. Inmiddels zijn de eerste naaktfoto’s van Marly van der Velden voor Playboy onthuld.

Marly van der Velden, die je misschien beter kent als Nina uit GTST, is in haar evakostuum te bewonderen in Playboy. De naaktfoto’s van de actrice zijn geschoten in een mooie villa in Ibiza. Voor één van de kiekjes werd de brunette zelfs vastgebonden.

Marly heeft laten weten dat ze erg blij is met het resultaat. “Het voelde gewoon meteen goed, helemaal niet ongemakkelijk of vreemd. Ik zie het eigenlijk niet als een foto van mijzelf, maar gewoon een foto van een mooie vrouw. Ik ben er ook niet zo mee bezig, ik zie wel wat anderen er van vinden,” vertelt de GTST actrice.

Klik hier om de naaktfoto’s van Marly van der Velden voor Playboy te zien.