Charice Pempengco Glee zelfmoordpoging
Het geluk leek Charice Pempengco toe te lachen toen zij een rol kreeg in Glee, maar inmiddels gaat het helemaal niet goed met de actrice. Ze probeerde onlangs zelfmoord te plegen.

Charice Pempengco heeft geprobeerd om haar polsen door te snijden. De oma van de 21-jarige actrice, die in het tweede seizoen van Glee te zien was, heeft dit bekendgemaakt in het programma Showbiz Police. Charice probeerde zelfmoord te plegen wegens geldproblemen. De actrice helpt haar familie op de Filipijnen financieel en was radeloos toen er geen geld meer op haar bankrekening stond.

Charice, die eerder dit jaar uit de kast kwam, werd ontdekt toen ze als jong meisje video’s van haar zangkunsten op Youtube plaatste. Ze brak door toen ze in de show van Oprah Winfrey mocht optreden. Hierna scoorde ze de rol van Sunshine Corazon in de serie Glee.

Foto via PRPhoptos