Lady Gaga in The Muppet Show
Lady Gaga schittert binnenkort naast Kermit de Kikker en Miss Piggy. De zangers heeft namelijk een rol te pakken in The Muppet Show.

Niemand minder dan Lady Gaga is gestrikt om mee te werken aan de Thanksgiving special van The Muppet Show. De zagers plaatste op Instagram alvast een video van zichzelf en haar vriendjes. De aflevering wordt op 28 november in de Verenigde Staten op tv uitgezonden.

Overigens is dit niet de eerste keer dat Lady Gaga samenwerkt met The Muppets. In 2009 nam ze Kermit de Kikker mee als date naar de MTV Awards. Daarnaast had ze ook een rol in The Muppets film uit 2011, maar haar optreden werd uit de film geknipt. Toch mocht ze vorig jaar opnieuw een poging wagen in de Kerst aflevering van The Muppet Show.

[jwplayer player=”1″ mediaid=”46409″]

[jwplayer player=”1″ mediaid=”46411″]

Foto via Instagram