Beyonce-en-Jay-Z-scheiden
Het lijkt erop dat er een einde komt aan het sprookje van Beyonce en Jay-Z. Het gerucht gaat dat het koppel wil scheiden.

Beyonce en Jay-Z trouwden in 2008, maar volgens OK Magazin is de huwelijkskoek tussen het stel echt op en willen ze scheiden. Ze zijn uit elkaar gegroeid door hun volle agenda’s. Beyonce treedt op in Australië, terwijl Jay-Z door Europa tourt. Hierdoor zouden ze steeds minder contact hebben en heeft de zangers het idee dat ze een alleenstaande moeder is. Ze vindt het ook egoïstisch van haar man dat hij er niet voor kiest om met haar en hun dochter mee op tour te gaan. Iets wat zij eerder wel voor haar echtgenoot heeft gedaan.

Ondanks de geruchten is de kogel niet definitief door de kerk. Beyonce en Jay-Z zouden nog willen proberen om hun huwelijk te redden. Zo gingen ze onlangs een paar dagen weg met hun dochtertje in de hoop dat alles goed komt.

Foto via PRPhotos