Justin Bieber bed Braziliaanse hoer
Er is een video verschenen waarin een vrouw opnames maakt van Justin Bieber in bed. De opnames zouden zijn gemaakt in een Braziliaans bordeel.

Hoewel Justin Bieber onschuldig lijkt te slapen gaan de geruchten dat de opnames zijn gemaakt door Tati Neves, een prostituee uit Rio de Janeiro. Door de onduidelijke beelden is het moeilijk om te zien of hij het werkelijk is.

Justin Bieber Braziliaanse hoer

Sommige beweren dat het gaat om een grap van Jimmy Kimmel, een Amerikaans televisiepresentator en komiek, met een Bieber look-a-like. Maar Justin Bieber werd een tijdje geleden wel betrapt toen hij een bordeel verliet in Rio de Janeiro.

Jimmy Kimmel met een Bieber look-a-like

De persvoorlichter van Justin Bieber geeft geen commentaar en wil de authenticiteit van de video niet bevestigen of ontkennen. We zullen zien of er meer video’s van een nacht met Bieber verschijnen, wellicht een Justin Bieber sekstape.

[jwplayer player=”1″ mediaid=”46163″]