Lady Gaga gedumpt door Taylor Kinney
De relatie tussen Lady Gaga en Taylor Kinney is weer over. Taylor zou de zangers hebben gedumpt, omdat ze alleen maar met haar werk bezig is.

Hoewel het met de carrière van Lady Gaga goed gaat, gaat het in de liefde een stuk minder. Haar vriend Taylor Kinney heeft haar gedumpt omdat hij niet blij was met haar overvolle agenda. Een bron beweert tegenover The Sun dat Taylor ooit verliefd was geworden op een meisje dat met haar beide benen op de grond stond, maar dat zij zo goed als verdwenen is. “Taylor heeft tegen haar gezegd dat ze getrouwd is met haar carrière en dat hij niet met al haar obsessies en alter ego’s om kan gaan,” laat de bron weten.

Of Lady Gaga en Taylor Kinney voor goed uit elkaar zijn is nog maar de vraag. Want de zangers zou haar best willen doen om het weer goed te maken. Daarnaast is dit niet de eerste keer dat het stel uit elkaar gaat. In mei 2012 verbraken ze ook al hun relatie, maar paar weken later besloten ze om de liefde alsnog een kans te geven.

Foto’s via PRPhotos