Kristen Stewart Robert Pattinson weer samen
Het gerucht gaat dat Kristen Stewart en Robert Pattinson weer samen zijn. Het stel is namelijk samen gezien op een feestje.

Kristen Stewart en Robert Pattinson waren bij een viering van de Dag van de Doden op een begraafplaats in Hollywood. Volgens verschillende bronnen had het stel, dat hand in hand liep, het erg naar hun zin. “Rob en Kristen kwamen samen op het feestje en mengden zich in het publiek. Ze deden eigenlijk als ieder ander normaal koppel,” laat een ooggetuige weten aan Hollywoodlife.

Het koppel zou hebben afgesproken omdat Kristen Stewart graag hun honden wilde zien. Robert Pattinson zou daar geen problemen mee hebben gehad. Diverse bronnen rondom hem beweren dan ook dat hij nog altijd verliefd is op Kristen.

Kristen Stewart slaapt bij Robert Pattinson?

Overigens is dit niet de eerste keer dat Kristen Stewart en Robert Pattinson na hun breuk samen worden gezien. Vorige week werden ze ook nog gefotografeerd toen ze beiden het huis van Robert verlieten in hun eigen auto. Kristen zou die nacht bij de acteur hebben geslapen.

Foto via PRPhotos