Jonas Brothers uit elkaar
De Jonas Brothers zijn officieel uit elkaar! Na 8 jaar is de koek tussen de 3 muzikale broers helemaal op.

De Jonas Brothers hebben aan People magazine laten weten dat ze uit elkaar zijn. “Het is voor nu afgelopen,” vertelt de oudste broer Kevin Jonas. “Het is moeilijk om te zeggen dat het voor altijd klaar is. Maar we gooien in elk geval een hoofdstuk van het boek dicht,” vult Nick zijn broer aan. “Het is een unaniem besluit geweest,” laat de middelste broer Joe tot slot weten.

Ongeveer 3 weken gelden werd bekend dat de geplande tour van de Jonas Brothers niet doorging door onenigheid tussen de jongens. Bronnen zeiden toen dat dit kwam door de heroïneverslaving van Joe, maar dat is nooit bevestigd. Volgens Nick is hij degene geweest die de discussie over de toekomst heeft opengegooid, omdat de broers allemaal een andere muzikale richting op willen.

Foto via PRPhotos