Man 21 Miley Cyrus tatoeages
Na de moeder met 20 One Direction tatoeages en de man die zich liet opereren om eruit te zien als Justin Bieber is nu een doorgeslagen Miley Cyrus fan aan de beurt. Carl McCoid heeft maar liefst 21 Miley Cyrus tatoeages!

De 40-jarige Brit Carl McCoid is enorme fan van Miley Cyrus. De man is zelfs zo gek op de zangeres dat hij zijn lichaam liet versieren met 21 Miley Cyrus tatoeages. Zijn obsessie begon toen hij in 2009 van zijn vrouw scheidde en dit door Miley kon verwerken. In juni 2012 had hij dan ook al 15 tatoeages van haar op zijn lichaam staan.

Carl McCoid Miley Cyrus tatoeages

Miley Cyrus was overigens niet zo blij met de actie van Carl McCoid. Niet omdat ze dacht dat het vreemd was, maar omdat de man alleen tatoeages had van de oude Miley. Gelukkig is Carl de rotste niet en heeft hij nog 6 nieuwe tatoeages erbij laten zetten. Zo heeft hij verschillende portretten van Miley op zijn lichaam staan en het woord Bangerz, die titel van haar nieuwste album.

Carl McCoid Miley Cyrus

Overigens is het einde van de tatoeage en Miley Cyrus obsessie nog niet inzicht. Carl McCoid heeft immers nog wat lege plekken op zijn lichaam. Hier wil hij een aantal tatoeages laten zetten die geïnspireerd zijn op het optreden van Miley tijdens de MTV Video Music Awards 2013.

Foto’s via Facebook Carl McCoid