Katy Perry haarlokken Miley Cyrus Taylor Swift
Dat Katy Perry af een toe een beetje apart is, is geen geheim. Zo heeft ze ditmaal onthuld dat ze de haarlokken van Miley Cyrus en Taylor Swift in haar handtas draagt.

Katy Perry gaf onlangs een optreden bij iHeartRadio. Hierna mochten verschillende fans vragen stellen aan de zangeres. Op de vraag wat ze in haar tas heeft, gaf Katy een wel heel bijzonder antwoord. Ze verklapte dat ze rondloopt met de haarlokken van haar collega’s Miley Cyrus en Taylor Swift.

Toen Katy Perry een keer naar de Grammy’s ging, deelde ze een kleedkamer met Miley Cyrus en Taylor Swift. Ze vroeg beide zangeressen om een haarlok en maakte hier kleine strikjes van en stopte deze in haar tas. Katy gaf ook toe dat het een beetje vreemd is, maar dat ze het heel tof vindt.

Foto via PRPhotos