Geen stage meer bij Vogue
Heb jij altijd al stage willen lopen bij Vogue? Dan is de kans heel groot dat die droom niet meer uitkomt. Vogue heeft namelijk besloten om geen stages meer aan te bieden.

Condé Nast, de uitgever van de Amerikaanse Vogue, heeft laten weten dat je geen stage meer kunt lopen bij Vogue. De beslissing om te stoppen met het aanbieden van stages werd genomen nadat het bedrijf werd aangeklaagd door 2 stagiaires. De meiden stapten naar de rechter omdat ze minder geld zouden krijgen dan het minimumloon. Ze zouden minder dan 1 dollar per uur gekregen hebben tijdens hun stage.

Door deze rechtszaak is Condé Nast, die ook de bladen Teen Vogue, Vanity Fair, W Magazine en Glamour uitbrengt, veel strenger geworden voor het selecteren van nieuwe stagiairs. De uitgever heeft daarom het stageprogramma stopgezet. Wie momenteel stage loopt bij het bedrijf kan deze wel gewoon afmaken.