Selena Gomez huilt optreden
Het zit Selena Gomez de laatste tijd allemaal niet mee. Zo viel ze tijdens een concert van het podium en moest ze woensdag huilen tijdens een optreden.

Selena Gomez gaf woensdagavond een concert in Brooklyn in New York. Tijdens het lied Love Will Remember, dat over haar ex-vriend Justin Bieber zou gaan, moest ze opeens huilen. Voordat ze het nummer inzette zei de zangers: “Ik heb slechte dagen meegemaakt. Ik snap het wanneer jullie dagen hebben waarop het lijkt alsof het niet genoeg is. Dat zijn van die momenten waarop je gewoon terug wilt gaan naar je kindertijd, toen alles nog simpel was.”

Tranen om Justin Bieber?

Hoewel de fans van Selena Gomez direct dachten dat ze om Justin Bieber moest huilen, heeft de zangers laten weten dat dat niet het geval was. In plaats daarvan gaf ze een verklaring die een stuk minder logisch klinkt. Ze zou namelijk hebben gehuild om een Instagramverbod!

Selena maakt tijdens een concert altijd foto’s van haar fans en plaats ze hierna op de site. Tijdens het optreden in Brooklyn mocht dit alleen op de één of andere manier niet. Daarom plaatste ze op Instagram een foto van zichzelf met een Brooklyn shirt en schreef daarbij: “Mijn hart is compleet gebroken en ik ben heel boos. Bedankt Brooklyn. Ik sta morgen buiten bij Letterman om het goed te maken. Ik houd meer van jullie dan jullie denken. Beloofd.”

Foto via Instagram