Glee stopt na seizoen 6
Slecht nieuws voor alle Glee fans! De serie, waarvan nu het 5de seizoen wordt uitgezonden in de Verenigde Staten, stopt na seizoen 6.

Ryan Murphy, één van de bedenkers van Glee, heeft laten weten dat de serie na het 6de seizoen stopt. Hij had vanaf het begin van Glee al het einde van de show in zijn hoofd. Het laatste deel zou draaien om de personages Finn en Rachel. Finn werd alleen gespeeld door de in juli overleden Cory Monteith. “Als zoiets tragisch gebeurt, moet je afstand nemen en kijken wat je nu wilt gaan doen en daar zijn we nu mee bezig,” laat Murphy weten aan TV Line.

Toch heeft de schrijver inmiddels alweer een idee hoe Glee moet eindigen. Zo vertelt hij dat Cory zeker niet vergeten wordt. “Ik ga deze week aan de studio en de zender vertellen hoe we na het overlijden van Cory de serie bevredigend kunnen afsluiten. Ik denk dat het een goed einde is. Het is ook een soort eerbetoon en daar houd ik van.”