Sylvie van der Vaart stelt scheiding uit
Hoewel Sylvie en Rafael van der Vaart al een tijd niet meer bij elkaar zijn, is het stel nog altijd niet officieel gescheiden. Dat zou komen omdat Sylvie de scheiding steeds probeer uit te stellen.

Volgens een bron heeft Rafael van der Vaart zijn handtekening al lang gezet onder de scheidingspapieren, maar Sylvie zou daar geen tijd voor kunnen vinden. “De uitspraak van de rechter had al lang kunnen plaatsvinden. De advocaat heeft de papieren al maanden klaarliggen. Rafael heeft afgelopen zomer zijn handtekening al gezet onder het echtscheidingsconvenant, maar Sylvie heeft kennelijk geen haast om haar handtekening te zetten,” laat een insider weten aan Story.

Geen scheiding om geld

Sylvie zou het steeds te druk hebben om de scheidingspapieren te tekenen. De bron denkt dat dit wellicht komt door geld. Zo wordt de huur van het appartement waar Sylvie woont nog betaald door de voetballer. Als de scheiding officieel is moet de presentatrice de huur van 12.000 euro per maand zelf betalen. Na de scheiding krijgt Sylvie 4 miljoen euro van haar ex-man. Toen het stel in 2005 trouwde hebben ze dat in de huwelijkse voorwaarden laten opnemen.

Over hun zoontje Damián zou geen gesteggel zijn. Die gaat bij zijn vader wonen, omdat Rafael hem een stabielere thuissituatie kan bieden. Toch zou de officiële scheiding tussen Sylvie en Rafael van der Vaart eindelijk in zicht komen. De bron laat weten dat Sylvie net terug is van vakantie en het nu echt wil afhandelen.

Foto via PRPhotos