Lea Michele Glee nieuwe liefde
Lea Michele lijkt weer een beetje gelukkig na het overlijden van haar vriend Cory Monteith. De Glee actrice heeft een nieuwe liefde gevonden.

Afgelopen juli verloor Lea Michele haar vriend Cory Monteith aan een overdosis heroïne en alcohol. Toch lijkt de Glee ster nu opnieuw gelukkig in de liefde, want op Twitter heeft ze haar nieuwe liefde voorgesteld. “Vandaag wil ik Pearl aan jullie voorstellen. Ze is 8 jaar oud en mijn nieuwe, kleine liefde. Welkom, Pearl!,” schreef ze bij de foto’s van haar geadopteerde hondje.

Pearl Lea Michele

Onlangs liet Lea Michele weten dat ze nog altijd kapot is van de dood van Cory Monteith. Ze kan het dan ook nog niet aan om de speciale Glee aflevering te bekijken waarin Cory, die zowel haar vriend als collega was, wordt geëerd.

Foto’s via Twitter